Kort tur til Malmø

I dag var jeg i Sverige på mini ferie for at besøge min ven Jørgen Lindh i Malmø og at se hans nyindkøbte lastbil, da han gik rundt og pralede om i flere uger. Lastbilen er en Scania R-serie model år 2005 og var meget godt velplejede. Jeg fik selv lov at prøvekøre bilen og det var en vidunderlig følelse at køre denne lastbil på E6. Lastbilen har et lavt brændstofforbrug, som altid er et stort plus i kanten ved kørsel sådanne tunge køretøjer. Jeg bemærkede, at Jörgen havde købt en LED ramp på 288W, som lyser op hele vejen noget helt utroligt, det føltes næsten som at køre i midten af dagen, selvom uret var 9 natten, og det var mørkt tør for blæk. Jeg selv forsøgte forskellige belysning ramper uden egentlig at være glad, så jeg sandsynligvis vil køre et køb senere tænkte jeg, fra det samme sted. I øvrigt, turen gik godt, men det var desværre alt for meget usund mad på vej tilbage. Efter at have gået sulten i flere timer, så jeg opholdt sig til slutningen og spiste så meget, at jeg endelig var i stand til at rulle tilbage til Århus. Snart vil jeg gå væk på lastbil show og vil derefter forsøge at opdatere bloggen flere stillinger og flere nye billeder!

admin